torsdag 28 juni 2018

Sommarplaner

Oj - det är alldeles snart juli! Som ni säkert sett har mitt slöjdtema under våren varit jämställdhet och för någon vecka sedan kom beskedet att jag fick godkänt :-). Härligt att sätta "klar" på alla slöjdkurserna. Nu väntar jag tills antagningsbeskedet dyker upp för att se om det blir mer studier till hösten. Men innan den är här så ser jag fram emot lediga sommardagar!

Några storartade sommarplaner finns inte, men tänker varva målning, bad, häng med de allra bästa och lite hantverkande. Kanske få till ett nytt byxmönster som jag gillar, vandrar mest runt i kjol och klänning - men någon gång emellanåt vore det ju fint att variera sitt klädval. Det blir nog en och annan tvålpåse som du sen hittar hos Malin i Ratan och så tänker jag att stickorna får göra mig sällskap under några fotbollsmatcher. Anar att det kommer regniga dagar också, så då får det bli en rejäl städning i tyggarderoben.

Har du vägarna förbi Västerbottens kustland så tipsar jag om att svänga in i Ratan och ta en titt i vår sommarbutik, Hantverk i Ratan. Den senaste tiden har jag sytt lite plagg för att fylla på mitt lilla lager, så där hittar du solsmulor för både stora och små i sommar. Kika gärna in hos @solsmula på instagram, där uppdateras lite flitigare vad som händer i syhörnan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar